• Nederlands
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Badkamer Antislip Coating

Antislip grip coating

Badkamer Antislip coating

De badkamer coating GriP AntiSlip® biedt veiligheid in vochtige ruimtes zoals badkamers of kleedkamers. Daarnaast is het een duurzaam en biologisch afbreekbaar materiaal dat is gebaseerd op oplosmiddelvrij materiaal met antislipkorrel. Het materiaal is dus niet schadelijk voor het milieu en de antisliplaag kan gemakkelijk worden verwijderd.

Grip Antislip ® is in de jaren ‘80 ontworpen om met name douches en baden in hotels grip te geven en glij- en valpartijen te voorkomen. De uitvinding van de Nederlandse ingenieur Werner Boogaard heeft zich sindsdien gestaag ontwikkeld. Het materiaal is niet alleen vuil- en waterafstotend, het is ook antibacterieel, schokbestendig en wekt geen allergische reactie op. De Grip AntiSlip® wordt onder andere gebruikt als badkamer coating maar het wordt ook gebruikt in zwembaden, scheepvaart, ziekenhuizen, parkeergarages, industriële keukens, verzorgingshuizen en fabrieken. De basis voor de coating bestaat uit een oplosmiddelvrije polyurethaan verbinding.

Hoe wordt de Badkamer Antislip coating aangebracht?

De antislip coating wordt aangebracht door getrainde monteurs van Haagh Protection. Eerst vind er een grondige oppervlakte reiniging plaats, vervolgens wordt de coating zorgvuldig aangebracht. Afhankelijk van de ondergrond, gewenste antislip gradatie en toepassing, is de coating acht uur na het aanbrengen te belopen. Na vijf dagen is de coating volledig uitgehard en is deze ook bestendig tegen zwaardere belasting. Het oppervlak dat wordt behandeld raakt niet beschadigd of structureel veranderd. De GriP AntiSlip® coatings hechten aan vrijwel elk oppervlak.

De onderstaande versies van GriP AntiSlip® zijn uitermate geschikt als badkamer coating maar ook voor andere natte ruimten zoals douchebakken, baden en kleedkamers.

Welke antislip coating is voor u van toepassing?