• Nederlands
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Badkamer Antislip Coating

antislip box

De antislip coating XENZ AntiSlip® biedt veiligheid in vochtige ruimtes zoals badkamers of kleedkamers. Daarnaast is het een duurzaam en biologisch afbreekbaar materiaal dat is gebaseerd op oplosmiddelvrij materiaal met antislipkorrel. Het materiaal is dus niet schadelijk voor het milieu en de antislip laag kan gemakkelijk worden verwijderd.

Xenz is in de jaren ‘80 ontworpen om met name douches en baden in hotels grip te geven en glij- en valpartijen te voorkomen. De uitvinding van de Nederlandse ingenieur Werner Boogaard heeft zich sindsdien gestaag ontwikkeld. Het materiaal is niet alleen vuil- en waterafstotend, het is ook antibacterieel, schokbestendig en wekt geen allergische reactie op. Het wordt veel gebruikt als badkamer coating maar het wordt ook gebruikt in zwembaden, scheepvaart, ziekenhuizen, parkeergarages, industriële keukens, verzorgingshuizen en fabrieken. De basis voor de coating bestaat uit een oplosmiddelvrije polyurethaan verbinding.

Hoe wordt de Badkamer Antislip coating aangebracht?

De antislip coating wordt indien gewenst aangebracht door getrainde monteurs van Haagh Protection. Maar is ook prima zelf aan te brengen. Eerst vind er een grondige oppervlakte reiniging plaats, vervolgens wordt de coating zorgvuldig aangebracht. Afhankelijk van de ondergrond, gewenste antislip gradatie en toepassing, is de coating acht uur na het aanbrengen te belopen. Na vijf dagen is de coating volledig uitgehard en is deze ook bestendig tegen zwaardere belasting. Het oppervlak dat wordt behandeld raakt niet beschadigd of structureel veranderd. De  coatings hechten aan vrijwel elk oppervlak.

De onderstaande versies zijn uitermate geschikt als badkamer coating maar ook voor andere natte ruimten zoals douchebakken, baden en kleedkamers.

Welke antislip coating is voor u van toepassing?

 

× How can I help you? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday