| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Anti slip ladder elementen voor uw industrie

Anti slip ladder
Bij een ondergrond die licht tot sterk stijl oploopt is de kans aanwezig dat er glij- en valpartijen kunnen voorkomen. Natuurlijk geldt dit ook voor ladders. Bij een matige verlichting, barsten of oneffenheden in deĀ  ladder, verhoogt dat de kans op een ongeval. Ditzelfde geldt ook voor een natte ondergrond door bijvoorbeeld water, olie of vet. Een Anti Slip Ladder kan deze ongelukken grotendeels voorkomen en de ladders weer goed begaanbaar maken!

Ook al gebruikt u uitstekende veiligheidsschoenen met de beste kwaliteit, een gladde werkvloer of ladder blijft echter altijd een verantwoordelijkheid voor letsel en verzuim. Daarom is het plaatsen van VIGIL antislip elementen op risicovolle plaatsen de oplossing voor het probleem en daarmee het gevaar geweken.

VIGIL antislip elementen (ladder rung covers) zijn uniek vanwege het eenvoudige onderhoud. Makkelijk te reinigen, perfect bestendig voor chemische bestendigheid en mechanische belasting. Haagh Protection levert VIGIL in drie verschillende gradaties. De karakteristieken daarvan zijn toegespitst op de specifieke vervuiling en omstandigheden.

Het komt regelmatig voor dat sporten van (metalen) ladders te glad zijn om de ladders veilig op en af te gaan. De Vigil antislip elementen zijn uitermate geschikt om de sporten te bedekken en de op deze manier de ladder begaanbaar te houden. De elementen zijn zeer gemakkelijk te monteren en zorgen voor een veiligere (werk)omgeving.

Bekijk hier onder welke anti slip element voor u van toepassing is!

Welke soort Anti slip ladder trede is voor u van toepassing?

Rung vierkant
Rung Rond

 

× How can I help you? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday