| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Anti-slip Tape voor alle ondergronden

Anti-slip tape

Haagh Protection biedt diverse soorten en maten anti-slip tape aan. Een topkwaliteitsproduct dat zich gemakkelijk kan meten met alle gerenommeerde merken.

Goodflooring Anti-slip tape is onder andere geschikt voor situaties die grip behoeven waarbij de ondergrond niet noemenswaardig zwaar wordt belast. Denk hierbij aan kantoorruimten, thuis gebruik en diverse sanitaire toepassingen.
De antislip laag wordt gevormd door Aluminium Oxide. Deze behoudt zijn hardheid en stroefheid; dit in tegenstelling tot het veel gebruikte kunststofkorrels als anti-slip toevoeging dat door gebruik ‘gepolijst’ wordt en daarmee zijn stroefheid verliest.

Het is gemakkelijk aan te brengen op vlakke ondergronden dankzij de eenzijdig aangebrachte plakrand. Tevens is het uiterst flexibel en gemakkelijk op maat te snijden.  Leverbaar op rol en als gestanst product in diverse breedtes, grootte, kleuren en gradatie. Daarnaast is het geschikt om te gebruiken in extreem koude omgevingen (-30) en kan het op aanvraag als maatwerk worden geleverd tot een breedte van 1 meter. Er is zelfs een antislip tape (met aluminium rug) leverbaar voor ondergronden met reliëf.

Toepassingsgebieden Anti-slip Tape

× How can I help you? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday