• Nederlands
| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Naar welke anti-slip oplossing bent u op zoek?

antislip box

Antislip Coating

Xenz AntiSlip ® is veiligheid, duurzaamheid en een mooie uitstraling in één. De transparante coating (met antislipkorrel) op waterbasis is gebaseerd op oplosmiddelvrij materiaal en biologisch afbreekbaar. Dus niet schadelijk voor het milieu. Indien gewenst kan de antislip laag ook weer worden verwijderd.

Spray en Spoel AntislipTegelgrip antislip spray en spoel 100ml

Onze unieke poriënbehandeling is dé onzichtbare oplossing tegen gladde en / of vochtige keramische tegel vloeren, trappen en andere oppervlaktes. Het product wordt in drie simpele stappen aangebracht en is volledig onzichtbaar.

 

Slip Free Anti-SlipSlipFree Anti slip

Het exclusieve product Slipfree ® wordt door onze klanten toegepast op diverse plaatsen, waaronder badkamers

van zorginstellingen, entree en trapportalen van gemeentehuizen, bedrijfskeukens, kleedkamers en doucheruimtes van sportclubs en terrassen. Kortom; overal waar veel mensen komen en waar gladheid op een stenen ondergrond bij natheid een groot probleem vormt!

Kunststof Antislip ElementenAntislip Vlonderstrips 5 en 10 cm

De Glasvezel Anti-slip Vlonderstrips zijn vervaardigd uit glasvezel versterkt polyester met daarop een antislip laag met korrelstructuur. Deze vlonderstrips kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd op houten ondergronden zoals op houten vlonders, hardhouten panelen, steigers, brugdelen en trappen.

Anti-slip Oplossingen

× How can I help you? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday