| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Anti slip Trap elementen voor uw industrie

Ongevallen op de werkvloer en buiten op locatie zijn helaas de orde van de dag. Eén derde van alle ongelukken bij bedrijven en overheden in Nederland is te wijten aan uitglijden, struikelen of vallen.

Dit leidt niet alleen tot persoonlijk leed maar ook tot hoge kosten. Een matige verlichting, gebarsten of oneffen ondergrond, de aanwezigheid van water, oliën of vetten verhogen de kans op persoonlijke ongevallen

Haagh Protection biedt  verschillende hoogwaardige antislip oplossingen om glij- en valpartijen te voorkomen. Zowel superieure Vigil anti slip trap elementen die voorzien zijn van een robuuste anti-slip laag, als verschillende tapes en coatings. Al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en hebben zich in vele omstandigheden reeds bewezen.

Welke situatie is bij u van toepassing?

Offshore

Offshore

Deze Anti slip elementen zijn geschikt voor zware belasting. Ondanks dat uw werknemers speciale werkschoenen dragen, kunnen oliën of andere vetten er voor zorgen dat de ondergrond glad is. Met de Anti slip elementen is dat verleden tijd.

Industrial

Industrial

De anti slip producten voor middel zware belasting zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er anti slip elementen en tape, geschikt voor in magazijnen of in fabriekshallen. Waar minder tot geen sprake is van chemische producten en/of oliën.

Commercial

Commercial

Anti slip producten voor normale belasting zijn er in elementen en in tape. Deze producten zijn zeer geschikt voor in kantoren, ziekenhuizen en voor binnenshuis.

× How can I help you? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday