| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Anti-slip vloer voor Commercial GradatieAnti-slip vloer kantoren en zorg

Niet alleen trappen en ladders in de zorg of kantoren zijn een risicofactor voor ongevallen met letsel en verzuim. Ook vlakke ondergronden kunnen een risicofactor zijn voor glij- en valpartijen. Zo kunnen natte (door bijvoorbeeld water, olie of vetten) ondergronden een risico zijn. Maar ook oneffenheden in een vloer zijn een risico voor ongevallen.

Daarnaast is er niet alleen sprake van gladde of oneffen vloeren in de zorg of kantoren, maar ook binnenshuis zijn er glij- en valpartijen. Ook hier zullen de anti slip elementen of tape en val partij voorkomen.

De VIGIL elementen die Haagh Protection levert zijn in drie verschillende gradaties te verkrijgen, op basis van de karakteristieken met mate vervuiling en specifieke omstandigheden.

De kwaliteit van de VIGIL elementen is erg duurzaam en is dan ook gewaarborgd met 10 jaar fabrieksgarantie.

Haagh Protection biedt  verschillende hoogwaardige antislip oplossingen om glij- en valpartijen te voorkomen. Zowel superieure Vigil anti-slip elementen die voorzien zijn van een robuuste anti-slip laag, als verschillende tapes en coatings. Al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en hebben zich in vele omstandigheden reeds bewezen.

Soorten vloer

Metal deck
Vinyl Deck
Tape
× How can I help you? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday