| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Anti-slip vloer voor Industrial Gradatie

Anti-slip vloer industrie en logistiek

Helaas gebeuren er dagelijks ongevallen op de werkvloer. Één derde daarvan zijn ongevallen door het uitglijden, vallen of struikelen. Dit is niet alleen voor het slachtoffer erg vervelend, het brengt ook hoge kosten met zich mee voor u als werkgever.

Om de kans op ongevallen zo klein mogelijk te maken heeft u waarschijnlijk al de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Maar heeft u wel eens gedacht aan onveilige ondergronden, zoals natte vloeren, trappen en ladders?

VIGIL anti-slip elementen kunnen helpen tegen dit soort nare ongevallen. Deze elementen zijn makkelijk te plaatsen op specifieke plaatsen en daarnaast uitstekend bestendig voor chemische en zware mechanische belastbaarheid.

Haagh Protection levert hoogwaardige VIGIL anti-slip elementen in drie verschillende varianten, waar de karakteristieken zijn toegespitst op de hoeveelheid vervuiling en andere specifieke omstandigheden.

VIGIL elementen zijn van uitstekende duurzame kwaliteit en waarborgd dan ook 10 jaar fabrieksgarantie.

Haagh Protection biedt  verschillende hoogwaardige antislip oplossingen om glij- en valpartijen te voorkomen. Zowel superieure Vigil anti-slip elementen die voorzien zijn van een robuuste anti-slip laag, als verschillende tapes en coatings. Al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en hebben zich in vele omstandigheden reeds bewezen.

Soorten vloer

Metal deck
Vinyl Deck
Tape
× How can I help you? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday