| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Anti-slip vloer voor Offshore Gradatieanti-slip vloer zware industrie

Ongevallen op en rondom de werkvloer komen helaas vaak voor. Maar liefst één derde van alle ongelukken bij bedrijven komt door het uitglijden, vallen of struikelen.

Niet alleen vervelend voor de werknemer in kwestie, daarnaast kunnen de kosten ook hoog op gaan lopen. Bij een natte, gebarsten of oneffen vloer wordt de kans op val en glijpartijen verhoogd. Gelukkig kunt u dit tegen gaan en uw werknemers beschermen tegen letsel en verzuim.

VIGIL anti-slip elementen kun je op specifieke plaatsen bevestigen. Bijvoorbeeld waar de vloer oneffen is of waar de vloer in aanraking komt met water. VIGIL is uniek in zijn soort en ook makkelijk te reinigen. Daarnaast is het bestendig tegen chemische en zwaar mechanische belastbaarheid.

Wegens de hoge kwaliteit van dit zeer duurzame product, wordt dit gewaarborgd met 10 jaar fabrieksgarantie.

Haagh Protection biedt  verschillende hoogwaardige antislip oplossingen om glij- en valpartijen te voorkomen. Zowel superieure Vigil anti-slip elementen die voorzien zijn van een robuuste anti-slip laag, als verschillende tapes en coatings. Al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en hebben zich in vele omstandigheden reeds bewezen.

Soorten vloer

Metal deck
Vinyl Deck

× How can I help you? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday