| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Anti-slip vloer voor Kantoren en ZorgAnti-slip vloer kantoren en zorg

Ongevallen op de werkvloer en buiten op locatie zijn helaas de orde van de dag. Eén derde van alle ongelukken bij bedrijven en overheden in Nederland is te wijten aan uitglijden, struikelen of vallen.

Dit leidt niet alleen tot persoonlijk leed maar ook tot hoge kosten. Een matige verlichting, gebarsten of oneffen ondergrond, de aanwezigheid van water, oliën of vetten verhogen de kans op persoonlijke ongevallen

Op een ondergrond die licht tot sterk helt is de kans op glij- en valpartijen groot. Dit geldt ook voor trappen en ladders. Een matige verlichting, barsten of oneffenheden in de vloer verhogen de kans op een ongeval. Een natte ondergrond, olie of vet op de werkvloer is ook een belangrijke risicofactor.
Ondanks de uitstekende kwaliteit van moderne veiligheidsschoenen, blijft een gladde werkvloer verantwoordelijk voor veel letsel en verzuim.  Met de plaatsing van VIGIL anti-slip elementen op risicovolle plaatsen, is het probleem van gladheid op de werkvloer, trappen, ladders en doorgangen opgelost.

Wat de VIGIL antislip elementen uniek maakt, is de combinatie van eenvoudig reinigen, de uitstekende chemische bestendigheid en de hoge mechanische belastbaarheid. Haagh Protection levert VIGIL in drie gradaties waarvan de karakteristieken zijn toegespitst op de mate van vervuiling en specifieke omstandigheden.

De kwaliteit van dit extreem duurzame product is geborgd met 10 jaar fabrieksgarantie. 

Haagh Protection biedt  verschillende hoogwaardige antislip oplossingen om glij- en valpartijen te voorkomen. Zowel superieure Vigil anti-slip elementen die voorzien zijn van een robuuste anti-slip laag, als verschillende tapes en coatings. Al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en hebben zich in vele omstandigheden reeds bewezen.

Soorten vloer

Metal deck
Vinyl Deck
Tape
× How can I help you? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday