| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Disclaimer

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Haagh Protection B.V. is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade welke zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Haagh Protection B.V. is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen. De website mag naar eigen inzicht en op ieder door Haagh Protection B.V. gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging en is derhalve niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

Deze website kan links bevatten naar websites of webpagina’s van derden. Haagh Protection B.V. heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en -pagina’s van derden en is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Haagh Protection B.V. garandeert niet dat deze website of de servers waarop deze website wordt aangeboden vrij zijn van virussen.

Alle intellectuele eigendomsrechten, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot, auteursrechten, merkrechten en databankrechten, op de informatie, teksten, afbeeldingen, logo’s, foto’s en illustraties op deze website en op de lay-out en vormgeving van deze website rusten bij Haagh Protection B.V.. Het verveelvoudigen en openbaar maken van (delen van) de inhoud van deze website voor niet-persoonlijk gebruik, in welke vorm en op welke wijze ook, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Haagh Protection B.V. niet toegestaan.

× How can I help you? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday