| +31 (0)161 226 559 | Haagh protection via Linkedin Haagh protection via Linkedin

Grip tapeGrip tape badkamer

Zonder Grip tape of andere maatregelingen is het aantal kwetsuren ten gevolge van uitglijden en vallen op de werkplek is verbijsterend hoog.

Blessures als gevolg van uitglijden, struikelen of vallen kunnen pijnlijke medische problemen tot gevolg hebben, die uiteindelijk leiden tot financiële schade, juridische complicaties, langdurige arbeidsongeschiktheid en verzekeringsproblemen.

Daarnaast zijn in de wet strenge richtlijnen opgenomen over het aanbrengen van antislip beveiliging op gevaarlijke oppervlakken. De Goodflooring Grip tapes werden ontwikkeld om uitglijden en vallen op mogelijk gladde plaatsen te helpen voorkomen. Haagh Protection is al meer dan twintig jaar koploper in antislip kwaliteit en loopvastheid.

Goodflooring Anti-slip cq Grip tape is o.a. geschikt voor situaties die grip (en duidelijke markering) behoeven waarbij de ondergrond niet noemenswaardig zwaar wordt belast. De antislip laag wordt gevormd door Aluminium Oxide. Dit materiaal behoudt zijn hardheid en stroefheid; dit in tegenstelling tot de veel gebruikte kunststof antislip korrels als toevoeging dat door gebruik ‘gepolijst’ wordt en daarmee zijn stroefheid verliest.

Het is gemakkelijk aan te brengen op vlakke ondergronden dankzij de eenzijdig aangebrachte plakrand. Tevens is het uiterst flexibel en gemakkelijk op maat te snijden. Daarnaast is het mogelijk op verschillende formaten en diverse kleuren uit te leveren.

Grip tape wit badkamer Transparante grip tape

Grip tape zwart geel

Er zijn zelfs speciale Griptapes beschikbaar voor ondergronden als traanplaat (of andere ondergrond met licht reliëf), natte ruimtes (kantines, keuken, sanitair, kleedkamers etc.), vaartuigen en laboratoria (resilient tape), nooduitgangen (luminescente grip-tape), etc. Toepasbaar op geverfd hout, (geverfd) metaal, (gecoat) beton, traanplaat, PVC en vele andere ondergronden.

Samples zijn eventueel op aanvraag verkrijgbaar. Neem gerust contact op met onze afdeling verkoop voor uitgebreide informatie.

Toepassingsgebieden voor Grip tape

× How can I help you? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday